top of page
Untitled

Catedra de PIAN a Clubului de muzică SOL este formata din muzicieni profesioniști, absolvenți ai Conservatorului de muzică, deținând atestatul modulului psihopedagogic, cât si o vastă experiență in predat.


Clubul de Muzică SOL ofera lecții de CANTO, PIAN, CHITARĂ, VIOARĂ și EDUCAȚIE MUZICALĂ, pentru toate vârstele. indiferent de nivelul fiecăruia.
Cursurile se desfășoară într-un studio muzical, echipat cu pianine profesionale, stație, boxe, microfon, la Clubul de Muzică SOL.

Screenshot_20210307_213413 (1).jpg

Laura Ciorei

Prof. canto / vioară

Studiază vioara de la vârsta de 6 ani, absolvind Liceul de Artă ”Regina Maria” din Constanța. Încă de la 2 ani pășește pe ritmurile muzicii. Provine dintr-o familie de muzicieni, tatal dirijor, mama pianistă. În anul 2009 obține licența la clasa de canto clasic din cadrul Facultății “Ovidius” Constanța. Absolventă a modulului psihopedagogic, are 6 ani experiență în predare. Spectacole și concerte susținute: - Pe scena Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” Constanța în opera ”O noapte furtunoasa” de Paul Constantinescu în rolul Vetei - Membră a trupei ”Los nuevos Mariachis” - vioara/voce (2012 - 2014) - ”Amadeus” - rolul Caterina Cavalieri – voce și vioară - Membră a trupei Duo String Café din 2015

Live Music

Elie J. Haddad

Prof. canto /  chitară

Pian

Pianul este cel mai bun ,,vehicul” pentru a introduce un om în lumea muzicii, indiferent de vârstă. Este instrumentul pe care se învaţă şi se înţelege cel mai uşor MUZICA.

Educație muzicală

Lecțiile de grup urmaresc educația muzicală prin familiarizarea cu primele notiuni de baza in teoria muzicii: ritm, note muzicale, sunete si instrumentele muzicale.

Nicole 

Nicole studiază muzică de la 10 ani, este absolventă a liceului de muzică din Deva, secția canto clasic și actual studentă în ultimul an la secția de compoziție jazz în cadrul Universității Naționale de Muzică din București. Dorește să împărtășească cu cei pasionați de lumea muzicii, experiența acumulată pe parcursul anilor de studiu.

Prof. canto

bottom of page